ylivertaisia-kokemuksia

Mago Native on Mago-verkkolehden mobiilisovellus iOS- ja Android-alustoille. Sovellus on miellyttävä ja helppo käyttää. Sisällöt ovat aina ajan tasalla eikä julkaiseminen vaadi lisätoimenpiteitä sisällöntuottajilta.

VAIVATON SISÄLLÖNTUOTANTO

Verkkolehden sisällöt ovat suoraan hyödynnettävissä Mago Nativessa

Julkaise vaivattomasti

Mago-verkkolehti ja Mago Native toimivat saumattomasti yhdessä. Kun verkkolehden ylläpidossa julkaisee tai päivittää sisältöä, muutokset tulevat voimaan samalla kertaa myös sovellukseen.

Seuraa tavoitteiden toteutumista

Verkkoviestinnän mittaaminen antaa realistisen kuvan Mago Native -sovelluksella saavutettavista hyödyistä. Google Analyticsin avulla saadaan monipuoliset tiedot sovelluksen käytöstä. Näin viestinnälle asetettuja tavoitteita on helppo seurata.

HIOTTU KÄYTTÄJÄKOKEMUS

Monipuoliset ominaisuudet takaavat miellyttävän käyttökokemuksen

Push-viestit julkaisuista

Sovelluksen käyttäjillä on mahdollisuus valita mielenkiintoiset aihealueet. Kun uusi artikkeli julkaistaan, käyttäjä saa välittömästi puhelimensa näytölle siitä tiedon. Push-viestit mahdollistavat näin erinomaisen huomioarvon uusille julkaisuille.

Helppo sisältöjen jakaminen

Artikkelien jakaminen sosiaalisessa mediassa onnistuu helposti puhelimen sisäänrakennetun jakotoiminnallisuuden avulla. Jakaminen on näin helpompaa ja luontevampaa.

Mago Native -sovellus on helppo liittää WordPressillä julkaistavaan verkkolehteen. Sovellus tekee lehden mobiilikäytöstä sujuvaa, kun sovelluksen suorituskyky on huippuluokkaa ja esimerkiksi näkymien vaihtuminen voidaan animoida näyttävästi. Näin käyttökokemus on miellyttävämpi kuin responsiivisella sivustolla.

Mikko Virenius

WordPress-asiantuntija

Demokraatti.fi-verkkolehti on Mago Native -sovellus, katso video YouTubessa

Kiinnostuitko Mago Nativesta?

Kerromme mielellämme lisää Mago Nativen hyödyistä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

1025-toni

Toni Hintikka

Tuoteasiantuntija +358 50 400 3731 toni.hintikka (at) valu.fi

Valu Digital Oy

+358 10 423 5403 info (at) valu.fi http://www.valu.fi/